Kniha návštěv

Re: Dotaz

Honza | 30.03.2012

Jj, chutě, jsem také měl - dalo by se říci. (to je to,jak se čistí stěny žaludku, mají pamět atd - bylo by to na delší dobu) ale podstatné je, že po dalších pár dnech jsem poznal, že to cítím jako vůni, že to je v hlavě a že tělo na to nemá chuť. Doslova jsem vnímal, že bych si to nedal - bylo to až trošku zvláštní, ale takhle se mi to ukázalo třeba u chipsů,masa a dalších věcí - a uplně mě to naučilo to rozpoznávat a tedy zbavilo doslova závislostí.
Co ti já doporučím - užívej si ty vůně. Já chodil k jídlům ostatním a voněl si k nim...užívej si to :) ..na žvýkačku - kašli ;) opravdu, nic nedávat ;)

Re: Dotaz

Hana (HH) | 31.03.2012

Žvýkačku bych si nedávala. Taky jsem praktikovala čichání k jídlu a většinou mě to uspokojilo, cítila jsem, jak mě to sytí :-) Chutě přijdou, ale odejdou. Držím palec.

opravy

Honza | 30.03.2012

JJ - prosím autorku o dopsání so "o očistě", aby tam byl uveden 50% čaj ze senny ;) a třeba i že by se měl dát koupit v lékárně ;)

Re: opravy

Hana (HH) | 30.03.2012

Díky, aktualizováno. Dala jsem do Tipů i tip na směs ;-) Jaké jsi měl, Honzo, projevy při dlouhodobějším užívání čisté senny? Já pila čistou, ale slaboučkou, ředěnou vodou, potíže jsem neměla, ale držela jsem očistu jen 10 dní.*Pokud souhlasíš, shrnu některé Tvoje příspěvky z diskuse do jednoho článku do rubriky Zkušenosti, protože 30 dní je opravdu zajímavá zkušenost. Kdybys chtěl ještě něco dodat, jak se Ti během těch 30 dní vedlo, sem s tím :-)

Re: Re: opravy

Honza | 30.03.2012

Koupil jsem si v lékárně - čaj ze senny(pytlíky)...byl to 100% a měl jsem brát 50%.
Asi po 11dnech té 100% jsem cítil,vysloveně jsem si ji nemohl dát. Ona totiž senna působí na mikrofloru a píší i na balení, že by se měla užívat max cca 10dnů.
Myslím,že s 50% by nebyly žádné problémy.
Děkuji za děkování :) - určitě můžeš do rad příspěvky shrnout. Pokusím se i dopsat, na co si vzpomenu :)
Věsměs ale vím, že je i dobré,toho moc nevědět - víte co asi myslím :)
"Cítíte se úžasně - stačí dodržovat návod a užívat si,jak je vám skvěle" - to bude asi závěr mého příspěvku ;) Něco sepíši a pošlu :)

zkušenosti

Míla | 30.03.2012

mě při první očistě stašně bolely nohy, ale tak, že jsem nemohla ani usnout. A čím víc jsem byla v klidu, tím větší bolest. Vysvětlovala jsem si to tím, že se čistí cévy kayenským pepřem- protože to byla zvláštní bolest. nebolely mě ani svaly ani kosti:-))

moje zkušenosti

Jana E. | 30.03.2012

Díky za tyhle stránky! Skvělý nápad!

10-ti denní očistu jsem prošla 2x, loni v květnu a letos v únoru.
Napíšu tu i pár "negativ", aby se třeba někdo nedivil, kdyby se setkal s něčím podobným.

Ze slané vody jsem se poprvé pozvracela, potom už vždy OK. Ráno jsem mívala asi tím čistěním tak velkou žízeň, že jsem ji kolikrát pila i s chutí :-)) vodu jsem dávala vlažnou, studenou bych najednou nevypila.

První den je divný, cítila jsem se vláčná, několikrát jsem se nachytala, že jdu hledat mimovolně něco co bych strčila do pusy :-D

První půst jsem mívala občas hlad (max 3minuty) a kručení v břiše. Při druhém jsem hlad neměla a připadalo mi to úplně přirozené. Vychutnávala jsem si vůni různých jídel.

Dalších 9 dnů úplně v pohodě, plná elánu, bez vedlejších účinků. Více času na záchodě :-)) Při prvním půstu jsem měla chvilku, kdy mě najednou začaly bolet zuby, hlava, záda, hned jsem si to vyčistila a bylo po tom.

Co bych udělala jinak:

- Půst bych nedržela v únoru, ještě měsíc bych počkala - byla mi děsná zima. "Vyřešila" jsem to tím, že jsem javorový sirup s citronem pila hodně teplý.
Nevím, jestli se to "může", ale jinak jsem se nezahřála a ta teplá dobrota byla jako balzám.

- Při přechodu na jídlo, ty 3-4 dny bych se vyhla velké fyzické námaze, protože mi to vyšlo zrovna na dost fyziky náročnou práci a druhý den ráno jsem se probudila a nemohla jsem vstát z postele, třepala jsem se vyčerpáním. Buď jsem měla pít víc citrónu s jav.sirupem, abych energie měla dostatek, nebo jsem měla víc odpočívat :-)

Jde hodně poznat, jak tato očista tělo celkově posílí, únava po zimě je pryč ze dne na den :-) Zhubla jsem cca 3kila. Necpu se vším možným se jako před tím. Víc jde "slyšet", o co mi tělo říká.
Jana E.

Re: moje zkušenosti

Honza | 30.03.2012

Pěkné :) To já cítil vedle v místnosti úžasný řízek a přitom to jídlo bylo čočka :D sranda.
Jinak sirup by se neměl zahřát na víc jak 30-40°C, při vyšší už se ničí blahodárné látky v něm.
:)

Re: moje zkušenosti

Hana (HH) | 30.03.2012

Díky, Jani, pokud souhlasíš, překopíruji Tvůj příspěvek i do rubriky Zkušenosti. Kolik dní jsi držela?

Re: Re: moje zkušenosti

Jana E. | 30.03.2012

obě byly 10-ti denní :-)

<< 108 | 109 | 110 | 111 | 112 >>

Přidat nový příspěvek